Information ang. Falk Data och Corona

Information ang. Falk Data och Corona

Att sköta en butik i dessa Corona-tider är klurigt. Vi försöker att ha öppet som vanligt så mycket som möjligt, men vid minsta förkylning eller halsont så stannar vi hemma. Vill du komma och lämna in något till oss i butiken, så ring därför först och kolla att någon är inne.

Sätt en lapp med namn, telefonnummer, epost och kortfattat vad som ska göras på det du lämnar in. På det viset så kan du snabbt lämna grejorna på disken hos oss och vi lägger upp ett ärende i vårt system efter att du har gått, och kontakten och därmed smittorisken minimeras. När vi pratar med varandra i butiken så håller vi för säkerhets skulle ett avstånd på ett par meter.

Många problem kan dessutom lösas på distans utan att du lämnar in datorn över huvud taget genom att vi kopplar upp oss mot din dator och fjärrstyr den istället. Kontakta oss så hjälper vi dig med detta. Datorn måste för att vi ska kunna göra detta vara såpass frisk att den startar och har en fungerande internetuppkoppling.

DJI Phantom 4

Vi säljer nu DJI:s senaste fantastiska drönare Phantom 4. Pris 13 750:-

Bildresultat för phantom 4

Filma 4k UHD i 30 fps, eller 1920 * 1080 i upp till 120 fps. Sensorer som hindrar att du flyger på något, Activetrack för att automatiskt följa efter valfritt objekt, automatisk hemvändning till startpunkten om du tappar kontakten med den, mm. mm. Den här rackaren har allt.

P.S. Vi kunde naturligtvis inte motstå tillfället att ta en picknick i Slottsskogen och testflyga en 🙂

Share This